Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Én azóta töröltem magam,nem tudom. Előtte voltam örömpolgár,de nem nagy eredménnyel
2/10 anonim válasza:
Covid óta jelentősen kevesebben vannak. Akkor van ertelme ott lenned ha főváros kornyeki vagy. Többi esetben nagy szerencse kell. De ez igaz minden társkeresore...
3/10 anonim válasza:
Tuti nem hisz a fiatal pl nem fog fizetni egy elavult gagyi oldalért
4/10 anonim válasza:
Rosszabb lett. Azóta én is töröltem magam.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom,mert mi töröltük magunkat.
6/10 anonim válasza:
Fent vagyok még, örömpolgár, de semmi. Eléggé pang az egész.
7/10 anonim válasza:
Hosszú éve fizetős de csak az örömpolgárság.Nagyon sok kapcsolatom lett
és van is onnan.
8/10 anonim válasza:
Szerintem már eléggé gázos lett az oldal. Pedig korábban eléggé jó volt.
10/10 anonim válasza:
Töröltzem magam. Nem azért mert fizetős, hanem azért az eljárásért, hogy befizetted a hasnálatot, de ha párnapig nem lépsz be akkor azt elevszted. Ez pofátlan lenyúlás. Na meg szarabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!