Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehetnek ütközői annak ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetnek ütközői annak ha biszex csajt fűzök srácként?

Figyelt kérdés
Ha csak lányokkal feküdt le és lányba volt szerelmes az probléma lehet szex vagy a kapcsolat terén? Ez alapból izgatna de ha belegondolok kicsit fura. Én heteró vagyok. Volt már veletek hasonló?
2022. aug. 5. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
21%

Ütköző? Vagy igent mond, vagy nem, vagy szerelmes lesz beléd, vagy nem. Mi ebben az ütköző? Elválik el tudod-e érni.

A legrosszabb ha összejössz vele és közli egy idő múlva ismét csajt szeretne, ezért bevenné egy buliba valamelyik barátnőjét hármasra. Húúúú micsoda tragédia lenne nem? 😅

2022. aug. 5. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Ez akkora hülyeség, hogy a biszexek hármast akarnak. Biztos van, aki igen, én pl nem, és nem vagyok egyedül. Kérdező, max annyi lehet, ha te vagy az első pasi, hogy rájön, hogy jobban érzi magát nőkkel, és szakít pl. De ez bármilyen kapcsolatban előfordulhat.
2022. aug. 5. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
93%
#2 tudom, irónia is volt a sorok között, azért a nevető jel. Nincs értelme előre paráznia a kérdezőnek, jön ami jön és kész.
2022. aug. 5. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is eddig csajaim voltak,aztán beleszerettem egy pasiba, 4 éve együtt vagyunk. Nem kell félni, ha összepasszoltok,jó lesz. Ha meg nem, akkor nem tök mindegy férfival vagy nővel e lesz utána? Nem mindig tudja az ember irányítani,kibe szeret bele.
2022. aug. 6. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!