Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek is kitaláció a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kitaláció a pánszexualitás?

Figyelt kérdés
Azt mondják ugyan úgy mind kettő nem tetszik nekik mint a biszexuálisoknak csak nekik máshogy tetszik és ezért ők külön szexuálisok....
2022. júl. 30. 19:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%
Igen. Aki még a legnagyobb merítési lehetőséggel bíró biszexualitást sem találja elég tágnak, az csak a divatmozgalim élharcosa akar lenni. Minden egyéb mellébeszélés.
2022. júl. 30. 23:58
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

A pánszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája, amelyben egy személy szexuális és érzelmi vonzódása bármilyen nemű emberek felé irányulhat.

A pánszexualitás nem összekeverendő a biszexualitással.

A pánszexuális büszkeség zászlója

A pánszexuális emberek sokszor genderblindként azonosítják magukat (vagyis figyelmen kívül hagyják az ember nemét, úgymond "vakok" ezzel kapcsolatban), ezért úgy gondolják, valakinek a biológiai és társadalmi neme nem mond semmit arról, hogy fognak-e az illetőhöz vonzódni.

Mivel a pánszexuális emberek gyakran nyitottak az azokkal az emberekkel való kapcsolatra, akiket nem lehet szigorúan véve férfiként vagy nőként azonosítani, és a pánszexualitás ezáltal elveti a nemek bináris felosztását, a pánszexualitás gyakran kifejezőbb fogalom, mint a biszexualitás

2022. júl. 31. 00:37
 13/19 anonim ***** válasza:
43%

De egyébként az összes, ilyen olyan, akármilyen elnevezett szexualitás egy baromság!

De ez csak az én véleményem!

Én 3 fajtát ismerek el!

Hetero

Biszex

Homo

Ennyi!

Náne több!

Az hogy milyenek az érzései stb, az tök mindeggy!

2022. júl. 31. 00:42
 14/19 A kérdező kommentje:
12es tudjuk erről volt szó hogy ezt mondják de még sem különböznek ugyan úgy 2 nemet szeretnek tökmindegy hogy miért
2022. júl. 31. 00:45
 15/19 anonim ***** válasza:
33%

Így van!

Ennyi!

Azt hogy épp melyiket és miért, az mindenkinél más!

2022. júl. 31. 00:48
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
Én bi vagyok, de transz emberekhez nem vonzódom, meg a nőies pasikhoz sem. Szerintem aki ezeket is szereti, az a pán, mert neki nem számít semmi külsőség.
2022. júl. 31. 08:23
 17/19 anonim válasza:
80%
Kedves emberek! A biszexualitás nem azt foglalja önmagába, hogy a nőt és a férfit egyaránt szereti. Pontosan azt jelenti, hogy "egynél több nemet szeret, de nem mindegyiket". Ez lehet nő meg férfi is, de nem bináris és nő is, de lehet akár az összes nem is, kivéve a nő. Míg a pánszexualitás magába foglalja az összes nemet, ami csak létezik. Ők úgymond "nem vakok", számukra nem tényező a nem. Ez a különbség, amúgy létezik mindkettő :)
2023. jan. 1. 17:44
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

"A biszexualitás nem azt foglalja önmagába, hogy a nőt és a férfit egyaránt szereti."

De, pontosan ezt foglalja magába. Az egy másik kérdés, hogy amióta elkezdett divatba jönni, hogy mindenki mindenféle létező vagy nemlétező nemet kitalálhat magának, azóta egyesek elkezdték belemagyarázni, hogy "egynél több nemet szeret, de nem mindegyiket és nem feltétlen a bináris felosztás szerinti férfit-nőt".

2023. jan. 1. 17:53
 19/19 anonim válasza:
0%
Utolsó, keress rá :D Az pedig hogy te a nemekben nem hiszel, nem az én gondom
2023. jan. 1. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!