Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha tizenévesen két fiú együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tizenévesen két fiú együtt maszturbál, abból még lehet hogy heterok lesznek, vagy már biztos hogy melegek/ bi-k?

Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 16:44
1 2 3
 11/25 NNNándi ***** válasza:
40%
Ettől még nem lesztek se melegek se bik. Ha szex is lesz később kiváncsiságból attól se. Ilyen fiatalon szerintem csak a kiváncsiság van a dologban. Később változni fog. Nem kell parázni. Csináljátok ha jó.
2022. júl. 29. 20:25
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
Nem "lesznek" ez genetikailag van az emberben, tehát ha arra érzel vágyat, hogy egy másik fiúval bármilyen szexuális tevékenységet folytass, akkor bi, vagy homoszexuális vagy.
2022. júl. 30. 08:17
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
Abszolút lehet hetero. Tinik gyakran maszturbálnak együtt ketten, de akár többen is. Aztán kinövik, amikor jönnek a csajok.
2022. júl. 30. 10:23
 14/25 anonim ***** válasza:
28%

13-as!

Te is ezzel nyugtatod magad, hogy nem vagy b*zi?😂

A heteroszexuális tinik egyáltalán nem maszturbálnak együtt.

2022. júl. 30. 10:38
 15/25 anonim ***** válasza:
59%
tizenévesen ha egyszer előfordult szerintem még nem kell "aggódni". cifrább dolgokat is lehet ebben a korban csinálni, ha rendszeres az más kérdés
2022. júl. 30. 23:39
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Ismerősöm mesélte egy sörözés alkalmával, hogy ugyanígy "kíváncsiskodtak" egy haverjával. Egyikőjükből sem lett bi vagy meleg. De ha az lett volna, akkor mi van, semmi. Szerintem sem kell aggódni, vagy szégyent érezni.
2022. júl. 31. 01:17
 17/25 Alain Delon válasza:
66%
14: Barátom, ki kell, hogy ábrándítsalak. Szakemberek mondják, hogy a korai magömlés egyik oka, hogy a fiúk versenyt rendeznek, hogy ki "lő" hamarabb, ami az idegrendszerben hibás reflexet okoz.
2022. júl. 31. 08:58
 18/25 anonim ***** válasza:
70%

17-es!

Értem, csak nem a heteroszexuális fiúk rendezik az ilyen versenyt. Attól még heteronak gondolják magukat, lehet nővel kapcsolatuk, de bennük van a homoszexuális hajlam, lehet, hogy 40 évesen tudatosul.

Ez olyan, mint a vegán, aki "csak" csirkét eszik, egyszerűen nem létezik.

2022. júl. 31. 09:06
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ettől még lehet hetero.

Itt az én példám. Gyerekekként két másik fiúval csináltunk ezt-azt. Persze ők nem tudtak egymásról. Nem csak vertük. Egyikkel 6, másikkal 8 éven keresztül rendszeresen szexeltünk. Na én meleg vagyok. Másik kettő fiú ma már hallani sem akar erről. Egyiknek felesége, gyereke van, nem is beszél velem.

Másiknak is sok éve élettársa, és gyereket terveznek. Vele sokat beszélünk, de mióta abba hagytuk a szexet, az szóba sem jön.

Full heterok mind ketten.

2022. júl. 31. 09:36
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

19-es!

Látszólag.

2022. júl. 31. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!