Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tizenévesen két fiú együtt maszturbál, abból még lehet hogy heterok lesznek, vagy már biztos hogy melegek/ bi-k?
13-as!
Te is ezzel nyugtatod magad, hogy nem vagy b*zi?😂
A heteroszexuális tinik egyáltalán nem maszturbálnak együtt.
17-es!
Értem, csak nem a heteroszexuális fiúk rendezik az ilyen versenyt. Attól még heteronak gondolják magukat, lehet nővel kapcsolatuk, de bennük van a homoszexuális hajlam, lehet, hogy 40 évesen tudatosul.
Ez olyan, mint a vegán, aki "csak" csirkét eszik, egyszerűen nem létezik.
Ettől még lehet hetero.
Itt az én példám. Gyerekekként két másik fiúval csináltunk ezt-azt. Persze ők nem tudtak egymásról. Nem csak vertük. Egyikkel 6, másikkal 8 éven keresztül rendszeresen szexeltünk. Na én meleg vagyok. Másik kettő fiú ma már hallani sem akar erről. Egyiknek felesége, gyereke van, nem is beszél velem.
Másiknak is sok éve élettársa, és gyereket terveznek. Vele sokat beszélünk, de mióta abba hagytuk a szexet, az szóba sem jön.
Full heterok mind ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!