Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Használtok Fleshlightot? Tapasztalatok, milyen gyakran szoktátok használni? 18/F
Fentebbi Kollégáknak ment a zöld! :-)
Nekem 5 fajta van belőle. A legjobb befektetés, ha szeretsz maszturbálni. Ezért tuti negatív kritikát fogok kapni, de ha csak azt a testrészt hasonlítod össze, akkor szó szerint olyan, mint a valódi. Fantasztikusan feldobja az akciót.
#14 Köszi! A birtoklásvágy... :-) Van punci, popsi, fehér, kreol és ázsiai...
És a válasz az, hogy nem egyformák! Lehet, hogy "vakon", ha rámhúznák nem mondanám meg, hogy éppen melyik, de a pillanatnyi hangulat szerint szoktam választani közülük.
Apró különbségek vannak köztük, ez kimondható! Szűkebb-tágabb, itt szorít-ott szorít, így jó-úgy jó, apró finomságok... Kellően texturált belsejűvel amúgy nem lehet melléfogni. Mind az 5 szuper!
A segítség a vásárláshoz:
Én a fleshlight honlapján [link] tanulmányoztam a dolgokat. Itt különböző szempontok alapján rangsorolják a termékeket. Pl.:
De hogy a Te "kulcsod" melyikbe fog legpontosabban passzolni az "sajnos" itt is csak a használat alatt fog kiderülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!