Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk mennyire vagytok szégyelösek nyilvános zuhanyzoban?
Sokáig szégyenlős voltam, aztán huszonévesen naturista táborban kötöttem ki, ahol minden korú és nemű ember gyakorta pucéran járt-kelt, és természetesen zuhanyzott, sőt, egymás előtt végeztük a kisdolgot és nagydolgot is, nők, férfiak, kislányok, kisfiúk.
Ott múlott el a testi szégyenlősségem, kb fél órán belül.
Érdekes, itt senki sem szégyellős.
Amúgy meg a legtöbben igen.
Ezt vettem észre én is
Gyakorin senki sem szégyenlős
Uszodában meg nálunk a tinik egyáltalán nem zuhanyoznak
A 20-as 30-as és idősebb korosztály 95 százaléka meg törcsiben megy el a 2 méterre levő öltözőbe és fal fele zuhanyzik
Én nem vagyok szégyenlős válaszfal nélkülibe is zuhanyzok, volt már hogy sokan voltak, és egy idegen mellé bementem.
F/28 bi
Én egy városi élményfürdő tusolójában fürödtem ahol nincs elválasztó függöny. Igazából teszteltem magam, hogy le tudom-e győzni szégyenlősségem azzal, hogy kifelé tusolok és sikerült.
27F
Egyáltalán nem vagyok szégyenlős más férfiak előtt.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!