Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex férfiaktól kérdezem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex férfiaktól kérdezem azt hogy?

Figyelt kérdés
Volt-e olyan szexuális tevékenységben részetek, amit megbántatok, ami után szégyelltétek magatokat? Ha igen, akkor mi volt az, és hogyan győztétek le utána a szégyent?
2022. júl. 19. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Max azt,hogy elhittem azt,hogy lehet találni megbízható és nem perverz bi havert.

Miután volt egy ideig már...

Nem szégyelltem semmit, max azt, hogy bedőltem a kamuzásoknak és hülyítéseknek :)

Egyébként a szexben semmit nem bántam meg,nagyon élvezetes férfivel....

2022. júl. 19. 14:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Egyes,megkérhetlek hogy mond el légyszives, mivel hülyítettek? És nők vagy férfiak kamuztak?
2022. júl. 19. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

-1-

Férfiak voltak , biszexek.és ők /is/ havert kerestek .Korrekt levelezés,szép szavak stb.

Mikor élő találkozásra került volna sor,kivétel nélkül mind eltűnt.Volt aki profilt törölt, volt aki emailt törölt, volt aki csak úgy letiltott.

Nem lehet így ismerkedni semmire :)

2022. júl. 19. 14:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyes, értem, sajnálom. Nem tudom miért, de azt hittem, hasonló a hasonlót jobban megért, jobban tisztel, hiszen ugyanolyanok, megértik egymást.
2022. júl. 19. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az "Egyes"-nek ez a tapasztalata és a véleménye ! Rossz embert fogott ki !

Ez nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen !

Nekem pl. innen is, meg Skype -ról is volt találkozás, és minden rendben volt. Nyilván vannak akik csak szórakoznak, vagy a végén beilyednek, !

2022. júl. 19. 16:01
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ös honnan, miből lehet ezt kiszűrni?
2022. júl. 19. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:
97%
Nekem az első orális szexem ilyen volt, akkor nagyon megijedtem, hogy ez normális-e amit csinálok. Ráadásul ismerőssel és attól is féltem elmondja valakinek. De aztán szép lassan elmúlt. Utána már nem volt semmi olyan amit megbántam.
2022. júl. 19. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Orál után volt szégyen érzetem. Előtte többször vertem már másét, attól nem éreztem magam kellemetlenül. De idővel ez is elmúlt és simán megtenném újra, mert élveztem!
2022. júl. 19. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Aktívként annyira megtetszett az illető farka, hogy kedvem támadt szopni, a vége felé nem hagyta, hogy csak kiverjem neki. Fejem rászorította a farkára és iszonyat mennyiséget a számba élvezett. Nem tudtam hova tenni a dolgot és szarul éreztem magam. Meg is beszéltük, hogy több alkalom így nem lesz.
2022. júl. 21. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!