Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nekem vajon mi a szexualitásom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem vajon mi a szexualitásom?

Figyelt kérdés

Azért nehéz eldönteni, mert nem úgy van nálam, hogy már tini koromban biztos lettem benne, meg hogy csak az egyik nemre vágyom szigorúan, stb.

27/N vagyok, a húszas éveim elejéig fixen heteronak tartottam magam. Csak férfiakkal voltam együtt párkapcsolatban és szexben is. Két nővel csókolóztam buliban, de nem mozgattak meg (lehet, mert amúgy nem is jöttek be). Pár éve azonban elkezdtem arra gondolni, hogy mi lenne, ha kipróbálnám lánnyal. Tinderen többször beszélgettem nőkkel, de végül vagy megfutamodtam, vagy nem volt egyik se olyan, akivel le akartam feküdni. De eléggé bakancslistás volt a dolog. Járni nem akarnék nővel. De a szexben sem vagyok biztos. Jelenleg komoly kapcsolatban vagyok egy férfival, amióta vele vagyok, eszembe sem jutnak a nők, sőt, ha mégis belegondolok, akkor nem akarnék szexelni eggyel sem. De mielőtt vele összejöttem, nagyon rajta voltam a témán, hogy legyen valami.

Mit gondoltok? Van olyan aki hasonló helyzetben van?

Nem fogok most lefeküdni egy nővel sem, a barátomnak ez is megcsalás, hármast meg én nem akarok.

2022. júl. 19. 11:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%

Szóval azért smárolnak egymással, mert elhitették velük hogy nincs hetero lány? 😂 biztos nem azért mert élvezik…

Én ha full hetero lennék is sokkal szívesebben smárolnék egy szép lánnyal mint egy átlag pasival. Márpedig jó pasit találni csepp a tengerben

2022. júl. 19. 16:22
 12/18 anonim ***** válasza:
58%
11 akkor nem vagy hetero.
2022. júl. 19. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Én nem is mondtam hogy az vagyok, de akkor a lányok 80 százaléka sem az. Minimum
2022. júl. 19. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Butaság hogy a lányok 80%-a leszbikus. Ennyi erővel a fiúk 80%-a is az. Butaság.
2022. júl. 19. 16:47
 15/18 anonim ***** válasza:
63%
#14: Fiúk 80%-a leszbikus? XD
2022. júl. 19. 16:52
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
Nyilván a 80%-ot a fiúknál a melegsegre gondoltam. Azt viszont nem gondoltam hogy ezt magyarázni kell.
2022. júl. 19. 16:55
 17/18 anonim ***** válasza:
31%
A nők túlnyomórészében tényleg benne van a biszex potenciál.
2022. júl. 19. 19:23
 18/18 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, azt mondanám, hogy “kíváncsi hetero” vagy, mert komolyabban nem vonzanak a nők, de kíváncsiságból kipróbálnád velük.

Én férfiként ugyanígy vagyok, de én még a szexbe se mennék bele, csak orálisan!

2022. júl. 22. 23:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!