Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem vajon mi a szexualitásom?
Azért nehéz eldönteni, mert nem úgy van nálam, hogy már tini koromban biztos lettem benne, meg hogy csak az egyik nemre vágyom szigorúan, stb.
27/N vagyok, a húszas éveim elejéig fixen heteronak tartottam magam. Csak férfiakkal voltam együtt párkapcsolatban és szexben is. Két nővel csókolóztam buliban, de nem mozgattak meg (lehet, mert amúgy nem is jöttek be). Pár éve azonban elkezdtem arra gondolni, hogy mi lenne, ha kipróbálnám lánnyal. Tinderen többször beszélgettem nőkkel, de végül vagy megfutamodtam, vagy nem volt egyik se olyan, akivel le akartam feküdni. De eléggé bakancslistás volt a dolog. Járni nem akarnék nővel. De a szexben sem vagyok biztos. Jelenleg komoly kapcsolatban vagyok egy férfival, amióta vele vagyok, eszembe sem jutnak a nők, sőt, ha mégis belegondolok, akkor nem akarnék szexelni eggyel sem. De mielőtt vele összejöttem, nagyon rajta voltam a témán, hogy legyen valami.
Mit gondoltok? Van olyan aki hasonló helyzetben van?
Nem fogok most lefeküdni egy nővel sem, a barátomnak ez is megcsalás, hármast meg én nem akarok.
Pedig a hármas lenne a megoldás. Kérdés elfogadnád-e, hogy a párod mást is megdug úgy, hogy látod.
N
De hát nem igaz, hogy nem gondolsz rá, most is erről írsz ki kérdést.
Igen, nekem is volt ilyen időszakom, kb 20 évesen, hogy érdekelt, milyen nővel. Ki is próbáltam, voltam egy-egy kis ideig két lánnyal ismerkedésben. Aztán abbahagytuk, nem voltam szerelmes. Én úgy ítélem meg kíváncsi voltam, voltak jó dolgok a szexben, intimitásban, de már / jelenleg egyáltalán nem érdekel hogy nővel legyek, úgy látom akkor csak ki akartam próbálni meg élveztem, hogy más mit pasival, és... tudják, hogy élvezzek el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!