Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ha előjön egy heteró kapcsolatban a lányos időszakotok?
Nem volt kapcsolatom akkor mikor nekem jött, 5 éve kb, de akkor megvesztem a lányokért. Nagyon kívántam őket ráadásul majdnem egy évig tartott ez. Eddig ezt tapasztaltam, hogy van egy mondhatni rövidebb lányos időszakom és egy hosszú fiús. Már 4 éve, hogy a fiús időszakomat élem, konkrétan olyan mintha heteró lennék. 😅 De nyilván ez valamikor változni fog. De fogalmam sincs, hogy hogyan fog ez kinézni. Valaki azt mondja, hogy ilyenkor csak jobban megnézi a saját nemét ha szerelmes de semmi több. Én viszont nem találkoztam még ilyen lánnyal/emberrel mint én akinek volt ilyen intenzív lányos időszaka. Remélem találok itt valakit, jó lenne beszélni erről. 😔
22/l
Szia!
Velem tudsz errol beszelgetni csak en az ellentet vagyok
18 biszex fiu
A kérdésre válaszolok.
Mondhatni kapcsolat volt, legalábbis ő már annak látta. Nagy szívás. Kivéve ha szereted a barátod, akkor szerintem simán mehet minden tovább. Az mégis csak erősebb mint egy időszakos vonzódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!