Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként közös meztelenség helyszínén mennyire vagy szégyenlős? Kort is írj!
Egyáltalán nem vagyok szégyenlős
A szekrény és zuhany közt meztelen közlekedek
Kifele fordulva zuhanyzok
27/f
#29. Ez a kérdés 2 évvel ezelőtti. Én azt vettem észre, hogy többen vannak már most a nudin, mint pár évvel ezelőtt. De van igazad, mert pl a fürdők férfi zuhanyzóban nagyon sokan befüggönyözve, vagy gatyában zuhanyoznak. Öltözni sorban állnak a fülkénél. Vagy ami teljesen kiakasztó, hogy a férfi öltözőben a törülköző alatt cserél gatyát. Mert ketten voltunk bent, idegenek. Nem tudom mit gondolhatott a srác, hogy mit teszek vele, ha meglátom a fütyiét ? Így volt feltűnő, hogy szerencsétlenkedik a törülköző alatt. Szóval hol ez a sok bátor ember vajon ??
Bár tini koromban én is szégyenlős voltam, de jött a katonaság és elmúlt.
utána meg nudizni kezdtem. És még soha senki nem tett a szemembe semmilyen megjegyzést. Sem az alakomra, sem a méreteimre. Igaz a lábamra szoktak, mivel 48-as. !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!