Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúként közös meztelenség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúként közös meztelenség helyszínén mennyire vagy szégyenlős? Kort is írj!

Figyelt kérdés
meztelen, öltöző, zuhanyzó, nudi

2022. júl. 11. 10:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%
persze, hát azért tizen + huszonpárveseknél kb 90% leszedi, sőt szerintem több. nálunk öltözőben is csak az idősebb korosztályt látom szőrösen, ha néha vannak. azt hittem, ez ma már természetes mindenkinek.
2022. júl. 15. 12:54
 22/30 anonim ***** válasza:
87%
mi a természetes ? a szőrzet, vagy annak hiánya ?
2022. júl. 15. 15:08
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagyok szégyenlős

A szekrény és zuhany közt meztelen közlekedek

Kifele fordulva zuhanyzok

27/f

2022. júl. 20. 22:15
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
A társaságtól függ. Csak ha szimpik a többiek, akkor vetkőzöm le.
2022. aug. 1. 09:53
 25/30 A kérdező kommentje:
Külön is írhattok.
2022. aug. 3. 15:29
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Én tökre szégyenlős vagyok, pedig nincs okom rá. 27/F
2022. okt. 24. 21:37
 27/30 Domi 2000 ***** válasza:
100%
Természetes állapot a meztelenség, én soha nem voltam szégyellős. Középiskolai koliban meztelenül aludtam és két másik srác is a szobában.16 éves koromban körülmetéltettem magam, nagyon bejött, és egyáltalán nem szégyellem ezt sem.22/f
2022. nov. 18. 09:53
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
En is imadok nudizni nemtol fuggetlenul. Hetero vagyok de meztelenul ugyanolyan jo fiukkal is h nem kell szegyenloskodni, teljesen normalis az erekcio ilyen helyzetben. Jo lenne egy nudis haver.
máj. 14. 12:10
 29/30 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ha itt ennyi ember nem szégyenlős és szeret is meztelenül lenni, akkor miért üresek a nudista strandok és miért vannak tele a gatyások?
máj. 14. 12:57
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

#29. Ez a kérdés 2 évvel ezelőtti. Én azt vettem észre, hogy többen vannak már most a nudin, mint pár évvel ezelőtt. De van igazad, mert pl a fürdők férfi zuhanyzóban nagyon sokan befüggönyözve, vagy gatyában zuhanyoznak. Öltözni sorban állnak a fülkénél. Vagy ami teljesen kiakasztó, hogy a férfi öltözőben a törülköző alatt cserél gatyát. Mert ketten voltunk bent, idegenek. Nem tudom mit gondolhatott a srác, hogy mit teszek vele, ha meglátom a fütyiét ? Így volt feltűnő, hogy szerencsétlenkedik a törülköző alatt. Szóval hol ez a sok bátor ember vajon ??

Bár tini koromban én is szégyenlős voltam, de jött a katonaság és elmúlt.

utána meg nudizni kezdtem. És még soha senki nem tett a szemembe semmilyen megjegyzést. Sem az alakomra, sem a méreteimre. Igaz a lábamra szoktak, mivel 48-as. !

máj. 14. 23:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!