Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként közös meztelenség helyszínén mennyire vagy szégyenlős? Kort is írj!
Nem szeretek meztelenül mutatkozni.
42f
semennyire. akkor hogy vernénk közösen? :)
17F
Átöltözök, nincs gond ezzel, de azért nem vagyok teljesen felszabadult. Nálam számít, és esetenként frusztrál, hogy kiknek vagyok a látóterében, nem tudom teljesen kikapcsolni, hogy mintha ott se lenne senki. Más, ha vadidegenek, ha régi jó barátok, ha piszkálódós haverok. Átlagos testűek társaságában bátrabban és szívesen vagyok meztelenül, nem úgy, mint kidolgozott és jó adottságú adoniszok között, akiknek már az szánalmas, ha fél milliméterrel nem úgy áll valamelyik izomtónus, és tudom, hogy minden gondolatuk csak ezen jár, ezt lesik a szemeikkel éjjel-nappal.
Ugye szokták mondani, hogy nincs mit szégyenlősködni, mert mindenkinek ugyanaz van a ruhái alatt. Ez azért nem teljesen igaz. Akkor lenne igaz, ha abszolút ugyanaz lenne. Ha látom, hogy a másik is hasonló alkat, kaliber, stb. akkor én is teljesen felszabadult tudok lenni. Megszűnik a "mit gondolhat ez rólam" kérdés.
22/f
18
hát akkor szedd le valahogy ... ez így nem maradhat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!