Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Megcsalásnak számít, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít, ha egy férfi csakis egy másik férfival szexel a felesége mellett?

Figyelt kérdés
Természetesen a nő erről semmit sem tud, a férj állítása szerint ő csak olyant csinál a másik férfival, amit a nő nem tud megadni neki (orális szex tőle, és anális szex neki), így ez nem számít. Másik nővel viszont nem kezdene, mert azt megcsalásnak érzi.

2022. júl. 10. 10:33
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat!
2022. szept. 14. 08:27
 22/26 anonim ***** válasza:
Megcsaltad vegul?
2024. jan. 18. 18:18
 23/26 A kérdező kommentje:

Nem rólam volt szó, hanem egy barátomról. És igen, lett barátja a felesége mellett. Ezért kérdeztem, mert nekem nem fért volna bele, de talán más máshogy gondolja, és velem van a baj.

De látom, nem gondoltam rosszul, hogy ez nem túl elegáns. Na mindegy, ő tudja, nem szólok bele, nekem végülis mindegy...

2024. jan. 18. 19:21
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled van a gond, hanem vele. Sok az ilyen sajnos, ha nem birja ki pasi nelkul, legalább engedne hogy a neje is legyen massal es nyilt hazassagban lennenek. De ez így annyira onzoseg.Sok ilyen gyava biszex pasi van. Nem ertem miert hazasodnak, ha tudjak nem birjak ki.
2024. jan. 18. 19:25
 25/26 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle ezt, azt mondta, hogy azért zavarná, ha a felesége másra vetne szemet. Nem értem én ezt...
2024. jan. 18. 21:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Jo eg, remelem idővel valahogy kiderul es a neje rajon mekkora egy patkany ferje van.
2024. jan. 19. 03:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!