Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen érzés volt mikor elsőre foghattátok meg egy másik fiú farkát?
Figyelt kérdés
El kezdett izgatni engem ez a dolog, és hogy kiverjük egymásnak.2022. júl. 7. 10:35
2/13 anonim válasza:
Szerintem ezt szavakkal nem lehet leírni, ezt érezni kell. <3
4/13 anonim válasza:
Kellemes, jó, furcsa és izgató. igy mind egybe.
5/13 anonim válasza:
Még csak kétszer volt ilyen, nekem pedig egyszer fogta másik srác, de nagyon izgalmas volt. Újra kipróbálnám 😅
7/13 anonim válasza:
Nagyon jó és tényleg izgató érzés. Második talinál már a számba is mertem venni.Az meg jobb volt.
9/13 anonim válasza:
Nem annyira euforikus, mint reméltem.
10/13 anonim válasza:
Ajjhh de kipróbálnám már basszus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!