Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jobb érzés más farkát verni, mint a sajátodat?
Igen.
Alapból jobb mással a szex, mint magaddal.
Más és más érzés. Nyilván jó érzés kiverni magamnak. Másét azért szeretem verni és szopni, mert örömet okozhatok, de csak akkor élvezem csinálni másnak, ha látom rajta, hogy ő is élvezi. Volt, aki mellett untam magam, mert nem igazán reagált arra, amit csináltam, olykor meg kellett kérdeznem tőle, jólesik-e neki, azt mondta: igen. De ez nekem nem elég, hanem érezzem a partneren, hogy örül annak, amit okozok neki, persze ne megjátszva.
Volt már ilyen is, szerencsére.
A másik véglettel is találkoztam már, aki túl intenzíven reagált, szinte ordított, amikor az arcomra élvezett. A harsány reakció engem riaszt ("aaaah vazze szopjad bazzzzzz waaaah ez az, de állat, b@szod!!!!" - ez kicsit nekem sok). Imádom a szenvedélyt, de az a csávó nekem túl sok volt.
Az érzelmes orált szeretem, vagy akár verni a másiknak lassan, élvezettel, aztán látni, ahogy spriccel, akár az arcomra. És közben zihál, boldog!
A verésben ez a másik öröm: látni a szökőkutat a végén... És megmártózni a lében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!