Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, kinek milyen érzés volt az első szex fiúval? Lenne kedvetek 1-2 élményt megosztani velem? F/28
Figyelt kérdés
Nekem nem olyan régen volt az első, és kíváncsi vagyok kinek hogy sült el. :)
Előre is köszi!
2022. ápr. 4. 21:27
2/5 anonim válasza:
hokival kezdődött aztán átment orálba végül kipróbáltuk egymást kutyapózban :)
15 évesek voltunk edzőtáborban
3/5 anonim válasza:
Eddig csak kozos veresig jutottam 1-2 sraccal. Izgalmas volt :)
De szeretnem kiprobalni a tobbi lehetoseget is :)
32F
4/5 anonim válasza:
Az első spontán történt, 17 voltam,a pasi 31.
Eszméletlen mekkora élmény volt...
5/5 anonim válasza:
Az első 20 évesen történt, random kivertük egymás mellett egy kanapén. Aztán megdugtunk egy guminőt közösen egyszerre. Ezt követően egymásnak is kivertük, aztán leszoptuk egymást. Tovább sosem akartunk menni, ez a top, orál. Csók sosem volt, nem is lesz, érzelmek nincsenek úgy mint egy heteró kapcsolatban. Csak a farok izgat és a g*ci. Most 27 vagyok és azóta alkalmanként csináljuk még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!