Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Legutóbb mikor használtál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legutóbb mikor használtál közös tusolót uszodában, edzőteremben? Milyen korú, és kinézető srácokkal zuhanyoztál együtt.

Figyelt kérdés
zuhanyzó, meztelen

2022. júl. 4. 15:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%

A tizenévesek roppant szégyenlősek

Kivétel persze az egyesületi sportolól ők nem annyira

Ezért is kéne kötelezővé tenni a tesi utáni zuhanyzást

Mi 15 fővel megoldottuk a 2 zuhanyzós öltözőben a 15 perces szünetben anno simán

2022. júl. 6. 17:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Legutóbb a múlt szombaton, strand zuhanyzóban.

Öt meztelen fiút/férfit láttam, 12-60 közöttiek kb.

Alkatra két vékony,egy átlagos kus pocakkal és tetten kövérek voltak.

Mindenkinek kicsi volt,kb 10cm de szerintem a kövérebbeknek még kisebb.

Ami meglepett,hogy egy kivételével szőrösek voltak a többiek,pedig én azt tapasztaltam eddig hogy többen borotválják, mint akik meghagyják a dzsungelt.

2022. júl. 7. 05:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Lankadtan, vagy keményen volt 10 cm? Csak azért kérdezem, mert nem mindegy. Lankadtan rendben van a 10 cm, mereven már kicsinek számít.

2022. júl. 7. 07:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, teljesen lankadtan, úszás után nekem jóval kisebb, mint 10 cm. Állva meg 16 körül van. Szóval nem mindegy.
2022. júl. 7. 07:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok jogos amit írtatok hát így utólag megnézve mennyi is a 10 cm azt hiszem inkább kevesebb volt mindenkié,azt mondanám hogy inkább 5-6. Ott azért nem feltübően bámultam és nem.is gondoltam bele hogy a 10-el túl tippelem.

Az egyik idősebb férfinak mint ha állt volna,mert nem lógott,lehet félmerev volt.

2022. júl. 7. 21:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Utoljára a tegnapi edzés után. Majdnem mindenki helyes.
2022. júl. 8. 10:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Edzőtáborban.

11 és 18 év közöttiekkel.

Én 23 vagyok. Átlagos vékony testű srácok voltak. Jól néznek ki.

2022. júl. 8. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!