Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű, hogy ez a meghívás csak baráti, vagy esetleg többet is jelent?
A haveroméknál van egy kerti medence. A napokban többször is felajánlotta, menjek át hűsölni, hogy jobban elviseljem a kánikulát. Viszont mindig hozzáteszi, hogy ő meztelenül szokott fürdeni benne, és nyugodtan jöjjek fürdőnadrág nélkül én is, mert kívülről nem lehet odalátni.
Nem értem a helyzetet. Miért engem hív meztelen fürdésre? Elég jó haverok vagyunk, de van nálam bizalmasabb barátja is. Ha pedig nem csak baráti meghívás, honnan tudhatná, mi jár a fejemben, főleg hogy magam sem vagyok biztos felőle? Különben is tudom róla, hogy egyszer csókolózott lánnyal, még ha más nem is történt köztük.
Szerintem nem tudja mi jár a fejedben, csak az ő fejében is hasonlók járnak veled kapcsolatban és beprobalkozik.
Ha neked sem közömbös akkor fogadd el és meglátod, hogy tényleg csak baráti e vagy "business".
attól még simán elkaphatja a fejed és durr neki. ki tudja mi jár a fejében. menj át és meghlátod. nem olyan nagy dolog ...
nekem is volt ilyen, ráadásul a bnője ott volt a házban, szóval elég merész volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!