Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srácok ti mire vágytok pasival?
Figyelt kérdés
Illetve megírnátok a korotokat?2022. jún. 22. 16:37
1/19 anonim válasza:
A passzív oldal, hogy milyen érzés, mikor velem olyan gyengéd, figyelmes valaki mint én egy lánnyal. Meg persze hogy én mennyire vagyok ügyes, hogy neki jó legyen :)
2/19 anonim válasza:
Egy fiatal vékony sráccal kipróbálnék 1-2 dolgot. Helyzettől függően. F29
3/19 anonim válasza:
Én bi-nek tartom magam, vagyis inkább elfogadtam, hogy az vagyok, de olyanok felé, akit ismerek azt mutatom, hogy hetero vagyok.
Ami nekem belefér:
- egymás mellett kiverni
- egymásét kiverni
- közös orál
Minden más már off.
27/F
4/19 anonim válasza:
Férfi vagyok. Egy biszex aktív pasit meg masszírozni jól.
5/19 anonim válasza:
Ami izgatna:
srácot dugni
srácot szopatni
sráccal smárolni
srác farkát fogdosni
srácot tapizni
Izgat a light BDSM is.
7/19 anonim válasza:
Minden, ami egy normál szeretkezésbe szerintem belefér.
Ölelkezés, simogatás, csókolózás, kölcsönös kiverés és szopás, oda-vissza dugás.
9/19 anonim válasza:
A 7-es írta le, amire vágyom bi férfiként ! De nagyon...
10/19 oldboys73 válasza:
Ami lehet a szex során oda-vissza orál és a dugás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!