Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk ti mire vágytok pasival?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran van igényetek rá? Hány évesek vagytok?2021. okt. 23. 09:35
1/15 anonim válasza:
Eddig csak verték nekem. A szopatást még kipróbálnám. Mást nem. 30F
2/15 anonim válasza:
Elsősorban közös hoki, egymásnak verni. Aztán később lehet több minden is, ha bejönne. 28f
Változó, hogy milyen gyakran, lehet akár néhány hetente.
3/15 anonim válasza:
Szex egyértelműen
Csak nehéz erre passzív igényes fiút találni mert szinte mindenki megállna az orálnál
4/15 anonim válasza:
Izgat, hogy szophassak egy szép farkat... jó lenne kipróbálni. Más nem vonz.
5/15 anonim válasza:
Bármire, mindenre.
Nem olyan erős, hogy ne tudnék létezni, de állandó, nem periodikus igény.
6/15 anonim válasza:
Elsőre engem is közös hoki egymásnak, később ha tetszik a dolog akkor mehet oda vissza minden.
7/15 anonim válasza:
Inkább az óvatos kipróbálásra hasonló korú sráccal.19
8/15 anonim válasza:
Miután az idősebb korosztályhoz tartozom, és már mindent csináltam oda, vissza, így nem hajt a kíváncsiság. Mindig csak annyira megyek, amennyit a partner szeretne. Nem létfontosságú, hogy pasizzak, de nem hátrány, ha van valaki, akivel férfi szexet is műveletek.
9/15 anonim válasza:
Középkorú vagyok és szeretkezésre vágynék, egy harmincas, érzéki férfivel.
10/15 anonim válasza:
Igazából mindent kipróbálnék az aktív oldalról. Orált azt nagyon és ha olyan a férfi, hogy jól kijövünk, szívesen megdugnám a kopasz popsiját🙂 32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!