Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
Biszexuális lány vagyok ezt tudom de mikor pl neten meglátok egy szép lányt akkor így "úristen de szép" olyan nagyon nagyon. Nem tudom hova tenni. Fiúknál pl nincs így viszont ha megtetszik egy fiú akkor az nagyon és nem így, hogy jól néz ki hanem akkor beférfkőzik a gondolatomba meg ilyesmi. Lányoknál meg olyan, hogy érzem ezt a vonzódást vagy, hogy is mondjam de nem érzem olyan nagyon intenzíven viszont sok mindenkinél érzem.
22/l
2022. jún. 6. 17:57
1/5 A kérdező kommentje:
Mintha teljesen máshogy vonzódnék a lányokhoz mint a fiúkhoz. Ezért nem is értem, hogy most akkor kihez vonzódom jobban vagy kár ezen gondolkozni?
2022. jún. 6. 17:58
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, de nyalt már ki lány? :D
3/5 A kérdező kommentje:
Ez most, hogy jön ide? XDD
2022. jún. 6. 17:59
5/5 anonim válasza:
Hát ez így elég zavaros. Biztos, hogy bi vagy? Az, hogy tetszenek a szép lányok önmagában nem jelent semmit. Ha szexuálisan izgatnak, akkor ok. Szépséget csodálni szexualitás nélkül is lehet. Illetve még arra gondolok, hogy a férfiakhoz érzelmileg is tudsz vonzódni, ezért érzed mélyebbnek azt a fajta vonzódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!