Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív biszex fiúk, mennyivel másabb fiút dugni mint lányt?
Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 11:58
2/9 anonim válasza:
Csajok nagyja popóba nem engedi. Pedig az az igazi. Aki hagyja se lehet szabadon csak lightosan. Pasik közt meg keményen is. Főleg azokat akik pl izgulnak arra ha használja őket egy srác. Sok ilyen 25 alatti van pl.
3/9 anonim válasza:
Eskü sráccal jobb volt mint a barátnőmmel.
4/9 anonim válasza:
Pont emiatt jók a bi fiúk mert jobban vágynak erre…
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, sajna eddig csak csajokat dugtam...
6/9 anonim válasza:
Pasit sokkal jobb dugni!
Nem nyafog,hogy fàj,ne toltam tövig ....
8/9 Elemér10 válasza:
Tudjátok úgye,betegek vagytok😅
9/9 anonim válasza:
Nos seggbedugni ugyan olyan mindkettőt, sajnálom ha ilyen sokaknak ennyire uncsi a női partnere, nekem ebből sosem volt gondom, a punci az valamivel selymesebb :)
De én igazából mindig is a szopatásra izgultam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!