Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fárad el hamar a szám orálozás közbe?
Ha a partnered nem bánja, variáld: mikor nyald (ami kevésbé intenzív), mikor pedig kapd be és szopd! Sőt, a szopás erőssége is változhat, van, aki a lágyabb szopást élvezi jobban. De olyan is van, aki a változó intenzitásút, és akkor a szád se fárad úgy el.
Az biztos, h 2-3 perc elég kevés, hacak nem gyorsan elsül a partnered.
Ha a partnerednek megfelel, verheted is, miközben a makkját szopod, így megoszlik az erő a kezed és a szád között.
Volt, hogy 40 percig szoptam valakit, és nem élvzett el, mivel igen vastag volt neki; mire szólt, hogy hát verhetem is közben, az intenzívebb, és hamarabb elmegy tőle, na onnantól 5 perc múlva már spriccelt is, pedig a 40 perc alatt is élvezte, elmondása szerint.
Na most, én bírtam 40 percen át szopni, és csak akkor fáradtam el, akkor esélyesen te nem vágysz szopni, ha 2-3 perc múlva valamiért neked már nem megy...
Ismerd nmeg önmagad, és hogy mit is akarsz valójában! Ha nincs rá vágyad, akkor ne erőltesd, és a partnered se erőltetheti rád.
Én nagyon szeretek szopni, eddig mindenkinek tetszett is.
De én se bírom túl sokáig, kb 4-5 perc után már elfárad az állkapcsom.
Szerintem ez inkább attól függ, hogy kinek mit bír a teste (szája/állkapcsa), ami viszont sok "edzéssel" kitolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!