Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért fárad el hamar a szám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fárad el hamar a szám orálozás közbe?

Figyelt kérdés
Aktív vagyok de néha orálozok. Azonban nagyon hamar elfárad a szám. 2-3 perc. Mit ronthatok el? Vagy ennyire a testem nem akarja?:D
2022. jún. 3. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nagy a farok a szádhoz képest, vagy gyenge vagy.
2022. jún. 3. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha a partnered nem bánja, variáld: mikor nyald (ami kevésbé intenzív), mikor pedig kapd be és szopd! Sőt, a szopás erőssége is változhat, van, aki a lágyabb szopást élvezi jobban. De olyan is van, aki a változó intenzitásút, és akkor a szád se fárad úgy el.

Az biztos, h 2-3 perc elég kevés, hacak nem gyorsan elsül a partnered.

Ha a partnerednek megfelel, verheted is, miközben a makkját szopod, így megoszlik az erő a kezed és a szád között.

Volt, hogy 40 percig szoptam valakit, és nem élvzett el, mivel igen vastag volt neki; mire szólt, hogy hát verhetem is közben, az intenzívebb, és hamarabb elmegy tőle, na onnantól 5 perc múlva már spriccelt is, pedig a 40 perc alatt is élvezte, elmondása szerint.

Na most, én bírtam 40 percen át szopni, és csak akkor fáradtam el, akkor esélyesen te nem vágysz szopni, ha 2-3 perc múlva valamiért neked már nem megy...

Ismerd nmeg önmagad, és hogy mit is akarsz valójában! Ha nincs rá vágyad, akkor ne erőltesd, és a partnered se erőltetheti rád.

2022. jún. 3. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretek szopni, eddig mindenkinek tetszett is.

De én se bírom túl sokáig, kb 4-5 perc után már elfárad az állkapcsom.

Szerintem ez inkább attól függ, hogy kinek mit bír a teste (szája/állkapcsa), ami viszont sok "edzéssel" kitolható.

2022. jún. 5. 08:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem is érten mi miatt. Akarom pedig.
2022. jún. 5. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!