Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez helyes volna, vagy ciki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez helyes volna, vagy ciki?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam, aki mellettem öltözik tesin, vetkőzéskor azt kérdezte, be merném-e vállalni, hogy levegyük az alsónadrágunkat is és megmutassuk egymásnak? Mármint nem ott az öltözőben, hanem kettesben. Miért kérhette ezt, és miért pont tőlem? Ez sima kíváncsiság, vagy valami több lehet? Éppenséggel szívesen megnézném az övét, viszont szégyellős vagyok, mert még nem látta senki. Attól is tartok, mi lesz ha pont feláll? Nem tudtam, mit felelni, azt mondtam, lehet még meggondolom.

2022. jún. 2. 21:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha izgat a dolog, akkor tedd meg nyugodtan.
2022. jún. 2. 21:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szívesen megnéznéd az övét, le kell győznöd a szégyenlősségedet és bevállalni, hogy te is megmutatod. Hogy miért pont tőled kérdezte és hogy kíváncsiságnál többről ven-e szó, az majd kiderül, ha sor kerül rá. De akár meg is kérdezhetnéd tőle, mert ő biztosan jobban tudja, mint mi itt a Gyakorin. :)
2022. jún. 2. 21:55
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
Hány évesek vagytok?
2022. jún. 2. 22:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődik irántad.
2022. jún. 2. 23:23
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
És ezt úgy mondta, hogy ott voltak a többiek is az öltozőben? :O
2022. jún. 2. 23:51
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen, de előre jelezte hogy magánügyben kérdezne. Mikor beleegyeztem a kérdezésbe, halkan mondta, hogy csak én halljam. A többiek zsivajogtak.
2022. jún. 3. 06:59
 7/15 NNNándi ***** válasza:
100%
Szia. Érdekel a folytatás.
2022. jún. 3. 07:04
 8/15 kovpet ***** válasza:
100%
Ebből minimum egy közös verés lesz, talán több is. Ne hagyd ki, ha izgat a dolog!
2022. jún. 3. 10:52
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
Menny bele, mutasd meg neki. Nincs veszteni valód. Lesz egy jó élményed
2022. jún. 3. 16:19
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Sok oka lehet, a puszta kíváncsiságtól kezdve a meleg/bi hajlamig. Viszont ha már szégyenlős vagy, van egy javaslatom:

amikor kettesben lesztek, avval kezd, hogy "nos, te vedd elő elsőként, mivel a te ötleted volt!"

Evvel egyrészt leködheted a szégyenlősségedet, hiszen ha ő már megmutatta neked, akkor kvittek lesztek, másfelől megelőzhetsz két lehetséges problémát:

az egyik, hogy ha eseleg csak palira akar venni téged (megmutatod, ő meg azért se) ;

a másik, hogy ha esetleg csak dminancia okán akarja az egészet, nevezetesen, vajon a tied kisebb-e, mint az övé.

(De ha ő mutatja meg előbb, akkor ha zsarolna téged, te is sakkban tudod tartani őt onnantól.)

A legvalószínűbb ilyenkor mégis inkább a kíváncsiság, valószínűleg avval a vággyal, hogy tapasztalatokat szerezzen, jobban megismerje saját magát, vajon tényleg izgatja-e őt a pucér teste a fiúknak. ÉS erre nem akrákit szemelt ki magát, hanem a szewmélyedben gondolom olyasvalakit, akiben mgbízik, és/vagy sejti, hogy tetszene neki a farkad.

2022. jún. 3. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!