Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol lehetne olyan helyes srácot találni, aki alapvetően a lányok iránt vonzódik, és csak ritkán, vagy kivételesen megy bele, hogy egy pasi szopja?
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 22:31
1/18 anonim válasza:
Segítek: a biszex pasik többsége ilyen. Szexmozi, glory, melegbárok stb. ahova melegek/biszexek járnak, vagy próbálkozol a netről.
2/18 anonim válasza:
Én is segítik: nehezen fogsz ilyet találni. Én is alig találtam... Van itt ilyen? :o
3/18 anonim válasza:
a legtöbb ilyet csak addig érdekli ez míg veri. amint kiverte a kedv is elment. szóval sok sikert. vagy írtelen ugorj ki az ágy alól mikor éppen veri. de a valoságban ilyenkor felbukani. so sikert
4/18 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, bár hogy mennyire vagyok helyes, az szubjektív. Volt egy haverom, akivel rendszeresen játszottunk ilyet régebben, de a covid óta nem vagyok hajlandó találkozni senkivel.
5/18 Bacardiboykvar válasza:
Én ilyen vagyok, de a srác kategóriába már nem tartozok bele 46 évesen.
6/18 anonim válasza:
Nálam is ez van, a nőket szeretem, de ha akad néha egy megfelelő srác, simán hagynám, hogy leszopjon, ha nem vár semmi egyebet. De srác már nem vagyok, hanem férfi.
7/18 anonim válasza:
Nemtudom, de ha találkozol egy 35-40 es ilyen csávóval szólj nekem is :)
8/18 A kérdező kommentje:
Igazából én 20-25 körül keresgélnék..
2021. nov. 30. 19:33
9/18 anonim válasza:
miért vonz titeket az ilyen pasi, miért nem jó a meleg? nem zavar, csak nem értem, miért "hetero" pasikat kerestek
10/18 anonim válasza:
isten ments, hogy megbántsak valakit, de talán azért mert aki férfit szeret, az nem egy affektálós őzikelábú mutogatós nyávogót keres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!