Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most akkor én mi vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én mi vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egész eddigi életemben abban a tudatban éltem, hogy hetero vagyok, csak a fiukat neztem meg, nyilvan a lanyokat is eszrevettem, de csak ilyen összehasonlítások szintjén.

Viszont nemrég megismertem egy csjszit, és azt hiszem, kezdek beleszeretni. Csodaszép a lány és gyönyörű szemei vannak. Nagyon kedves, tehetséges és mindenkivel jószívű.

Most akkor nekem mi a szexualitásom?

Köszi a válaszokat!

18/l

2022. máj. 30. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Biszex.
2022. máj. 30. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
bi
2022. máj. 30. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szexet is el tudod vele képzelni, akkor bi.
2022. máj. 30. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szexuálisan izgat, vonz akkor bi. Ha "érzelmileg" indított be akkor meg simán ingatag, még nem teljesen kiforrott személyiségű ezért csapongsz. Nyugi 18 évesen ez sok mindenkivel előfordul.
2022. máj. 30. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem is erdekel a kerdes csak en pont forditva en fiu vagyok es a kapcsolatilag csak lanyok vonzanak de szexualisan van par fiu aki nagyon vonz de fiuval kapcsolatot nem tudnek elkepzelni nagyon csokot se
2022. máj. 30. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!