Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16cm mennyire kicsi?
Figyelt kérdés
Csak mert olvasom hogy a meleg/bi fiúk nagyot akarnak.2022. máj. 29. 11:07
1/15 anonim válasza:
Az én fenekem szűk, nekem az a jó minél kisebb, vékonyabb.
Az enyém 10cm sincs, de ez mindegy, mert passzív vagyok.
28F
4/15 anonim válasza:
Teljesen jó. Nem a méret a lényeg amúgy se.
5/15 anonim válasza:
az jo hossz,de nem attol tunik kicsinek egy pénisz..hanem ha vékony..ha 16 cm es 5-6 cm vastag az nagynak tünik,de ha 3-3,5 cm vastag csak ,az optikailag kicsinek tünik
6/15 A kérdező kommentje:
Ti hány évesek vagytok amúgy?
2022. máj. 29. 12:47
7/15 anonim válasza:
Teljesen rendben van mondjuk én nem vagyok méret mániás volt már kisebbel is dolgom. Meg monster mérettel is ami nem volt jó alig lehetett bekapni fájt az álkapcsom utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!