Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Webkamon keresztül valaki verte már kis farokkal?
Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 10:48
1/12 anonim válasza:
Már vertem, de kicsivel még nem próbáltam, lehet egyszer megteszem.
2/12 anonim válasza:
Nem nagyon van olyan, amilyennel még nem vertem camon, volt kicsi és nagy is, fehér és csoki, ázsiai, mediterrán, metélt és nagy fitymás, stb... Egyik legjobb az az angol srác volt, aki le is szopta magát.
3/12 anonim válasza:
Vertem ki többször is.Jó volt 16cm de nem tűnt kicsinek akik nézték... :)
5/12 anonim válasza:
Nekem 13 cm és mindig azt mondják, hogy jó nagy. Aztán mikor elmodnom mekkora, akkor meglepődnek. A kamera csal.
6/12 anonim válasza:
Igaz nekem átlagos 16cm, de vertem már kamon keresztül.
7/12 anonim válasza:
Nekem is 13 cm, de még nem volt rá panasz, pedig már "szerepelt" párszor. :o)
9/12 anonim válasza:
Én is vertem már ki kamerán keresztül. A másik szemeit. Persze teljes diszkréció mellett.
N
10/12 anonim válasza:
Szoktam én is dirtyroulette-n. Sokan dícsérik a 14 est
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!