Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, mit tennetek ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, mit tennetek ha egy haverotokrol kiderülne hogy biszex es ti is akarnatok fiuval a dolgot?

Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 19:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
tuti leszopnám meg kiverném neki napig ötször
2022. jún. 10. 23:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagy általánosságban elmondható, hogy senki nem azért barátkozik a másikkal, hogy majd jót hancúrozunk az ágyban. Természetesen vannak kivételek, de nem ez a jellemző. A barátommal bő 25 éve éltük a heterobarátság mindennapjait. Egy városban születtünk, éltünk, majd egymástól függetlenül, más évben, véletlenül ugyanabba a faluba költöztünk a családunkkal. Még a városban éltünk, és többször meséltem neki, hogy a városnak azon a terén, mikor mentem haza tőlük, egy pasi le akart szopni, vagy azt akarta, hogy én szopjam le. Igazából nem reagált rá, legfeljebb annyit, hogy mehetnék másfelé is haza. Falun ez megszünt, és heterobarátságot éltünk még hosszú évekig. Én úgy tudtam, hogy ő full hetero, ő legfeljebb a városi történeteimből sejthette, hogy nem viselkedek ellenségesen a f@sszal, ha elérhető közelségbe kerül az enyémen kívül egy másik. Egy este ő ajánlotta fel, hogy szopjam le. Ekkor kezdődött az extrákkal fűszerezett barátságunk, úgy, hogy nem azért "tartottam" a barátomat, hogy leszopjuk, és megdugjuk egymást.

#5 vagyok

2022. jún. 11. 08:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de lemaradt.

Te mit csinálnál, ha a full heterónak vélt barátod egyszer arra kérne, hogy szopd le, vagy azt mondaná, hogy ő szop le téged?

#5 vagyok

2022. jún. 11. 08:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal leszopnam es ot megszoptatnam es ha benne van akkor dugnank is
2022. jún. 11. 11:56
 15/17 -remete- ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki biszexnek születik aztán alakul ki az orientació...
2022. jún. 11. 16:14
 16/17 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon-nagyon meglepődnék,sokként érne, lefagynék, de nem tudnám megtenni, még úgy sem, hogy tudom magamról, nem vagyok 100% heteró.
2022. jún. 11. 20:13
 17/17 -remete- ***** válasza:
Ezt irtam fent. Jogos kedves utolsó.
2022. jún. 12. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!