Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nővel szeretnék szexelni, már nagyon régóta de sehol nem találok szexpartnert. Meg szeretném élni a vágyaim,valaki tud ebben segíteni?
Figyelt kérdés
Hármas nem érdekel. Kor mindegy.
Mindenhol csak kamusok vannak kezdem feladni. Elegem van belőle nagyon,nekem nem elég egy pasi.
Biszex lány
2022. máj. 12. 23:48
1/10 anonim válasza:
Jól látod a neten egy rakás magát nőnek kiadó kamusba fogsz belefutni, jobb esetben "nőt keresünk harmadiknak" projketben utazóba. Marad az hogy vagy normál úton ismerkedsz, vagy lemész "toleráns" bárokba, vagy wow! partira, ösztrosokk partikra (már amikor van). A c) verzió, hogy swingerbe és a párossal megbeszéled csak a lányok játszanak együtt a pasija nem érhet hozzád (találni fogsz így is).
2/10 anonim válasza:
Én benne lennék ilyesmiben, ha nem zavar hogy még én sem voltam sosem nővel.
21/L
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. máj. 13. 06:52
5/10 anonim válasza:
Nekem nem írtál vissza... Én kipróbálnám veled!
6/10 A kérdező kommentje:
Visszaírtam mindenkinek
2022. máj. 13. 15:07
7/10 anonim válasza:
Én is hasonló problémával küzdök. Biszex nőként szinte lehetetlen ismerkedni pláne ha nem komoly kapcsolatot akár az ember.
10/10 anonim válasza:
#9 Ez mégis ,hogy jön ide papa?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!