Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, volt, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, volt, hogy valaki fogadásból szopott le titeket? Vagy ti valakit?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Hány évesek voltatok? Hogy történt?
2022. máj. 10. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszopott hanem kiverte nekem. Én poénból nyomtam hogy ha kiveri segítej neki abban amit kért. Hát megtette. Meglepett :D Én már tudtam, hogy bi vagyok így élveztem. 17 voltam. A srác 16 és jó testű.
2022. máj. 10. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
A gimiben egy srác osztálykiránduláson. Felelsz vagy mersz feladat volt. A srácról mindenki tudta, hogy meleg. A feladatot nem ő találta ki de okézta. Nem gondoltam, hogy komoly lesz. Az volt. Élveztem de megbántam. Ittas voltam már kissé és nem gondoltam át. A maradék 1,5 évben kb ezt a storyt sokszor hánytorgatták. Arra jó volt, hogy rájöjjek sráccal se rossz a szex fiúként.
2022. máj. 10. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
2022. máj. 10. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan volt, hogy az arcomra verte egy másik srác gólyatáborba. Nem hittem, hogy megtörténik és a vicc hogy ma már tuti ilyen nem eshetne meg.

Mivel elbuktam a feladatokból 2 feladatot szolga sorba kerültem. Mások is. Mindenki 1 mentort kapott. A mentorom 18 volt én 15. A mentorral egy szobába került mindenki. Volt aki 4-6 ágyasba. Én két ágyasba.

A lényeg, hogy mindenféle feladatot kaptunk. Ő kérte, hogy masszírozzam meg. Levetkőzött. Alsónadrágra. Ahogy masszíroztam felállt a farka és mondta, hogy verjem ki. Mondta de nem tett semmit mikor csak masszíroztam tovább. Aztán egyszer felállt. Mondta, hogy most kiveri és végig kell nézzem. Hát néztem. Ő meg rám élvezett. Gondolom azt hitte majd leszopom vagy ilyesmi de akkor még nem tudtam biztosan magamról... Azonban érdekes élmény volt. Utána elég kínosan érezte magát és én is. Mármint az egész helyzet... Megjegyzem irtó sok spermája volt. Szóval utána lezuhanyoztam. Oda amúgy bejött még hogy megkérdezze minden oké-e de utólag azt gondolom meg akart nézni meztelenül. Ma már szerintem ilyen nem történhetne meg.

2022. máj. 11. 00:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Suliban 1v1 verés versenyek voltak a kis "klubbunkban".

Vesztesnek segítettünk, hogy még magát is leszopja, ha tetszett neki ha nem 😇

2022. máj. 11. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem egy idősebb pasi cumizott le fogadásból. 14 voltam ő meg 40. Később huszonévesen volt mégegy ilyen kalandom, de az már nem fogadás volt.
2022. máj. 12. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:
fogadásból nekem nem volt semmi
2022. máj. 13. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!