Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akik vertétek más srácokkal közösen, volt, hogy meglepetést okozott a haverod? Méret, forma, mennyiség, stb?
Figyelt kérdés
Vertem már pár haverommal és néha nem is gondoltam volna, hogy mekkora farka van vagy éppen mennyit spriccel egy egy srác.2022. máj. 9. 18:08
11/22 anonim válasza:
Az osztálytársaim tesi után a zuhanyzóban meglepődtek, hogy nekem teljesen le van borotválva. Nem cikiztek miatta, csak volt aki kérdezte, hogy mióta borotválom?
12/22 anonim válasza:
Neked ilyen sok jön, kérdező? :)
13/22 anonim válasza:
Méretre osztálytársam lepett meg, nem gondoltam hogy ilyen nagy farka van, mert kis vékony gyerek volt, meg viszonylag alacsonyabb is tőlem
14/22 anonim válasza:
Volt már sok ilyen. Osztálytársaim meglepődtek páran öltözésnél, közös zuhanyzásnál esetleg közös verésnél, hogy nekem mar mennyire szőrös (némelyiknek még tök csupasz volt vagy alig szőrösödött), illetve a méretemen is. Aki megfogta azok közül volt aki szóvá tette, hogy nagyon kemény, meg “súlyos”. De én is lepődtem már meg ugyanígy, akár azon, hogy mennyire kicsi a másik srácnak, akár, hogy mennyivel nagyobb annál mint amit gondoltam. Voltak akiknél azon csodálkoztam el, hogy nem egyenesen előre mered nekik, hanem rásimul a hasukra amikor áll.
15/22 anonim válasza:
én még nem de màr nagyon akarom
16/22 A kérdező kommentje:
#12 nem tudom kinek mi a sok, de akikkel vertem azoknál általában többet lőttem de volt olyan srác aki szintén annyit lőtt mint én
2022. máj. 16. 16:25
17/22 anonim válasza:
aki látta az enyém a szőrösségén lepődött meg
18/22 anonim válasza:
Én anno uncsitesómon lepődtem meg, három évvel volt fiatalabb, de ugyanakkora farkunk volt :D (17 és 14 évesek voltunk)
20/22 anonim válasza:
Amikor haverommal vertük egymásnak, mindig meglepődtem, amikor megfogtam a szerszámát, hogy milyen vastag van neki. Ő meg azon lepődött meg párszor, hogy mekkorákat lövök, mondjuk olyankor én is meglepődök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!