Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hiperspermia, mennyire gyakori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiperspermia, mennyire gyakori, akinek ez van zavarja vagy élvezi a helyzetet?

Figyelt kérdés
Akinek rengeteg cucc szokott jönni az élvezi, hogy tócsát élvez maga alá, vagy épp ellenkezőleg, zavarja, hogy maszti után többet kell takarítania?

2020. dec. 3. 08:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megnéznék egy ilyen srácot élvezni egy közös hokizás közben :)
2020. dec. 3. 08:52
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom honnan számít hipernek,de nekem sok van,ami inkább zavaró.
2020. dec. 3. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
De jó lenne egy ilyen pasi
2020. dec. 3. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem értem azt, mikortól számít valaki hiperspermiásnak. Én pl minden nap kiverem legalább kétszer, és ha elhúzom legalább fél órát, akkor minden nap spriccelek legalább 3-at, és még utána jön, jó adagot kiadok magamból. De szerintem ez még normális. Vagy már hiperspermia?
2020. dec. 3. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég sok szokott jönni de ez nem gond.
2020. dec. 8. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom neked mi számít soknak, én 4x spriccelek és utána még folyik belőle. 16f
2020. dec. 8. 23:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem a spriccek száma az ami mérvadó hanem az össz mennyiség. Ami ha már meghaladja a 6ml az már hiperspermia.

Ami ha mindig is így volt akkor nem gond, de ha egyszer csak sok jön az betegségre utal. (cukorbetegség)

2021. júl. 12. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Én örülnék ha mindig sok jönne, mert amikor egy kicsit több jön, már azt is érezni mennyivel élvezetesebb, hát még ha tízszer annyi jönne sugárba.

Takarítani így is úgy is kell, ha a vak világba lődözök, de hiperspermiában külön izgatna ha éha elárasztanám saját magamat nadrágban, gatyában, élvezném ahogy tágul a gumi, stb.

Vagy, hogy alig fér a partnerembe és mindez fordítva is igaz, érjen fel egy kisebb beöntéssel, vagy ha számba lövi, akkor küzdjek meg vele... :P

dec. 17. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!