Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátaimnak, hogy biszex vagyok?
Már 2020 óta tudom magamról. A párom tudja egyedül. A legjobb barátnőm elég homofób, múltkor azt mondta, hogy neki biztos nem kéne olyan barátnő, aki az lmbtq+ tagja…
A baráti társaságomban pedig a legtöbb ember pletykás, elmondanám az egyiknek, és abból körlevél lenne…
De már nem bírom. Ez az egyetlen dolog kb, amit nem tudnak. Úgy érzem, mintha titkolóznék, pedig 5-10 éve a legjobb barátaim.
Mit tegyek?
Szerintem nem az a kérdés, hogy mondd el, hanem, hogy vállalod e az esetleges következményeket. Ami lehet az is, hogy eltávolodik egyikük másikuk.
Szerintem ez a te döntésed. El is lehet mondani, vagy nem is. De azzal, hogy nem mondod el kicsit nem veszed őket komolyan. Olyan, mint amikor a nagymamának nem mondunk el valamit, mert már úgy sem értené. Ami persze lehet tényleg így van náluk :D
Amúgy az jó is lehet, hogy pletykásak. Mert elég egynek elmondani :D Egyébként szerintem annak kéne először akit írsz, hogy azt mondta, hogy neccesen áll a dologhoz. Szerintem az lenne a legtisztább, ha mondanád neki, hogy tudod, hogy mi a véleménye és ezért azt gondoltad vele kezded. Lehet ez olyan dolog amit azért tisztelne.
Meg azért azt vedd figyelembe, hogy a legtöbb szülő aki elutasítja ezt, lehet amikor meghallják először nem tudják elfogadni, de aztán ahogy telnek a hetek, hónapok mégis csak sikerül nekik és már nem értik, hogy mi bajuk volt vele korábban.
Amugy miert kene elmondanod?
Ha esetleg arra kerulne sor, hogy a jelenlegi baratoddal szakitotok es utana egy lannyal alakitanal ki komoly kapcsolatot, akkor megertenem, hogy nem akarsz titkolozni. De igy, ebben a helyzetben miert olyan egetoen fontos es nem tudod magadban tartani?
Nem kell mindig mindent tudniuk a baratoknak sem.
Ez egy Fideszes baráti kör? mert akkor vicces lesz :D
Amúgy ha tényleg az, akkor szerintem mindenképp mondd el. Mert valami inger kell nekik, hogy kilépjenek a komfortzónájukból és te vagy a barátjuk te adhatod meg nekik ezt a találkozást a való világgal :D
"Nem vagy biszex, keress szakembert és van megfelelő terápia. A neoliberális dolgok hozták ezt a mérget a világba."
Tessék mondani, az emlősállatok világába is a neoliberalizmus hozta a biszexualitást? Melyik állat volt a propagandista vajon?
És pl az ókori görögök világába is a neo?
Hát...
Én azt mondom, hogy nem kell mindenkinek tudnia.
A legjobb barátnőt meg nem tekinteném ezentúl legjobb barátnőnek. Nem kell megindokolnod, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!