Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kezdőnél elég nektek, ha csak kézimunkázik?
Alapvetően a nőkhöz vonzódom, de nagyon enyhe biszex is vagyok.
Több házasság, és nagyon sok kaland van a hátam mögött, szeretem a testiséget :)
Pár éve teljesen hűségesen élek a feleségemmel, és megvallom emiatt nagyon hiányzik a változatosság, s főképp valami kaland féleség.
Emiatt gondoltam arra, ha találnék olyan férfi partnert, akinek elég lenne, ha a kezemmel kielégítem őt, akkor ez kvázi a hűségesség határán mozogna, és bőségesen megadná nekem a kalandot is, és bónusz képp, a partnerem is hozzájutna egy jó kis élvezetes élményhez, a végén egy nagyot élvezve :)
A munkám okán folyamatosan járom az országot, így tudok utazni, és számomra kocsiban is megfelelő a találkozó.
Én 174 magas, 72 kiló és 59 éves vagyok. Verseny sportolok így az alkatom a koromhoz képest jó, a megjelenésem sportos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!