Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek is előtörnek néha a vágyaitok fiúkkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Most hogy újra sok rövidnadrág és poló került elő látni az izmos karokat, stb. Bár nekem az átlagos tetszik. Szóval így ilyenkor újra felerősödnek a vágyaim fiúk iránt. Ti is így vagytok vele? Ilyenkor újra bennem a vágy, hogy egy kezdő sráccal kipróbáljam.2022. máj. 5. 11:06
1/10 anonim válasza:
Szia!
Ismerős, nekem is ez az esetem. Csak még annyi hogy szőrtelen és 180 magas azért legyen.
2/10 onlyjustme válasza:
1-es inkább 180-nál alacsonyabb legyen, ha engem kérdezel de a többi stimmel.
3/10 anonim válasza:
Igen, nagyon. Engem nem a testük fog meg, hanem a dominanciájuk.
4/10 anonim válasza:
Jaj ne is mond. A sok kis ballagó. A szexi öltönyben. Én egy vézna srác vagyok és így izgatónak találom a véznákat is és az átlagos fiúkat is. Irigykedve nézem őket. De sokukkal szexelnék. Meg elképzelem mekkora a farka:)
5/10 anonim válasza:
Fura, mert nekem is mostanság jöttek elő a vágyaim, de sose mernék leszólítani senkit :(
6/10 anonim válasza:
Nem csak néha, elég gyakran törnek elő ezek a vágyak...
7/10 anonim válasza:
Ha valaki benne lenne írjon. Nekem is mostasnában a jóidő óta van vágyam
8/10 anonim válasza:
Egy Ideje engem is izgat, hogy milyen lenne ha egy férfi szopna, különösen ha sub az illető.
9/10 anonim válasza:
Engem eddig is nagykn izgatott 18 eves vagyok de mar 4 eve biszex de nem merem mondani senkinek
Aki akar irhat es beszelgethetunk
10/10 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok ezzel, nálam is vannak ilyen vágyak, de még nem próbáltam. Hasonló "kezdő" sráccal szívesen beszélgetnék.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!