Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nővel vagy férfival jobb lenni ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nővel vagy férfival jobb lenni ?

Figyelt kérdés
Volt már egy csomó párkapcsolatom férfival, de valahogyan soha nem éreztem azt, hogy huu de boldog vagyok mellettük. Mindegyik elhanyagolt, meg folyton az volt amit ők akartak. Kiszeretném próbálni nővel is. Mármint kíváncsi vagyok arra, hogy milyen egy lánnyal párkapcsolatban lenni. Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is. Ti mit gondoltok melyik nem a gondoskodobb, kedvesebb?

2022. ápr. 29. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

"folyton az volt amit ők akartak"

Az azért van, mert hagyod hogy a másik fél leuraljon. Nővel is ez lenne.

2022. ápr. 29. 20:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném. Egy nő sokkal értelmesebb tud lenni szerintem.
2022. ápr. 29. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Jajj de kis naív vagy, egyem meg.
2022. ápr. 29. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Erre nincs általános válasz. Van akinek férfival, van akinek nővel.
2022. ápr. 29. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
97%
Ízlések és pofonok, van akinek nővel, másnak pasival jobb együtt lenni. + hullámozhatnak is az időszakok, van amikor "csajosabb" van amikor "pasisabb" valaki. Párkapcsolatba ne azért menj bele senkivel mert menekülsz a rossz korábbi tapasztalatok miatt, hanem szerelemből.
2022. ápr. 29. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem írtad, milyen nemű vagy. De ha jól sejtem, eddig homoszexuális férfiként éltél, és most nővel is szeretnél lenni?

Biszex férfi vagyok.

Számomra nem lehet egyértelmű választ adni a kérdésedre. Más és más. És egyénfüggő. A puncit semmi nem pótolja, ahog a faszt se. Réáadásul nekem nagyon számít az érzelem is. Nem szívesen vagyok olyan nővel, aki érzelmileg nem vonz, bár ha a test izgató, akkoregy körre oké. És nővel akár csókolózom is, férfival sose.

Férfi esetén meg kizárólag érzelemfüggő nálam.

2022. ápr. 30. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
személy szerint nekem jobb lenni nővel, de teljesen személy függő. Attól függ leginkább, hogy mi rejtőzik a lelkében.
2022. máj. 3. 09:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!