Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez mennyire fura?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire fura?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és valahogy a fiúk teste mindig is hidegen hagyott vagy hogy is mondjam sosem attól indultam be. 😅 Mindig az arcuk tetszett meg meg pl, hogy vékony vagy magas de az, hogy maga a testük sosem volt úgy izgató számomra.
2022. máj. 5. 00:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Mert tök sokan írják, hogy egy testre mennyire feltudnak izgulni én meg nem. 😅
2022. máj. 5. 00:44
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem fura vannak ilyen csajok
2022. máj. 5. 00:45
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Jó tulajdonság.
2022. máj. 5. 04:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Te nem annyira vagy vizuális mint a férfiak.

Számomra is fontos a nőnél a szép arc, de az nem szexuálisan izgat, csupán rabul ejt egy valóban szép nő arca.

Viszont erotikusan egy formás test, amihez szép hosszú, de nem vékony comb, és kerek puha popó tartozik, az nagyon izgató számomra.

F.44

2022. máj. 5. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Előző, én nem a vizualitáshoz kötném feltétlenül, bár van, akinél ez az oka.

Viszont itt vagyok én ellenpéldának: biszex férfi vagyok, de a férfitest egyáltalán nem izgat fel, csak hogy szophatok adott esetben. Míg a női test felizgat.

Mi a helyzet a hetero férfiakkal? Meglátásod szerint úk se vizuálisak? Hiszen az írásodból ez következne, mivel őket bár a női test látványa felizgatja, ellenben a férfi test látványa nem.

A kérdező is az az eset, hogy a férfitest látványa nem izgatja fel, de, ki tudja, lehet, hogy a női test látványa felizgatja (ha leszbikus inkább).

2022. máj. 5. 17:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát engem a női test sem izgat fel. 😅 Nem vagyok leszbikus egyébként..
2022. máj. 5. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezek szerint biszex nő volnál? Tehát a nőkön is az arcuk indít be téged?
2022. máj. 6. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!