Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyira igaz szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyira igaz szerintetek hogy ha egy fiu sokaig nem kap lanyt kiprobalja fiuval is?

Figyelt kérdés
2021. jún. 11. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Csak akkor, ha már eleve volt valamilyen szinten biszexuális hajlama.
2021. jún. 11. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha alapból heteró, akkor semennyire. Heteró férfi nem kezd férfival, ha a fene fenét eszik, akkor se.
2021. jún. 11. 18:30
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
#2 Ezt én is így gondoltam, de összekerültem egy szimpatikus fiú partnerrel és szeretkeztünk, szexeltünk, és összejárunk. Én mindig is heteroként éltem, de kb 28 évesen eljutottam oda a x.kudarc után, hogy nem csajozok, teperek utánuk. Aztán több év szünet után összeismerkedtem egy helyes fiúval, és kiderült, hogy meleg, és beszélgettünk, és eljutottunk a szexig...Én sem gondoltam sosem, hogy végül homoszexuális leszek és fiú fogja elvenni a szűzességem.
2021. jún. 11. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Édes istenem. Melegként mondom hogy heteró pasi, akiben semmi hajlam nincs nem fog lefeküdni pasival. Részegen sem. Ideje lenne már ezzel a heteró vagyok, de pasikkal is dugok dolgot elfelejteni, és beismerni hogy bizony biszexek vagytok
2021. jún. 11. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
4, te aztán nagyon tudod. Minden téren ismered a szexualitás legbonyolultabb dolgait is.
2021. jún. 11. 20:28
 6/9 youngboy26 ***** válasza:

Azt elmondhatom, hogy van vágy, vagy akarat, gondolat, hogy milyen az amikor a fiú elégíti ki, de van aki továbbra is tetszik csinálja, akkor kialakul idővel a busex/homo.

Aki első próbánál nem tetszik neki, hogy fiú elégíti ki, akkor több, mint valószínűséggel nem fog semmiféleképpen fiú sexkapcsolatot létesíteni.

2021. jún. 11. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#4 jaj köszönöm a válaszodat, én sem értem, hogy ezt sokan hogy gondolják egyáltalán. Igaz, én nő vagyok, biszexuális és elég sok nővel voltam eddig, de teljesen nevetséges lenne, ha azt merném magamról állítani, hogy heteró vagyok. Ha az is heteró, aki azonos neművel is szexel, akkor az, aki csak az ellenkező nemmel képes erre az ultra szuper heteró? Vagy mit gondoltok?
2021. jún. 12. 02:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Szívesen lennék neked első pasi :) Tekintve hogy nekem is első lennél!
2021. jún. 12. 09:35
 9/9 A kérdező kommentje:
8, mennyi idös vagy ? :)
2021. jún. 12. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!