Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Egyre inkább érdekel, kívánom a faszt, de a férfi test egyáltalán nem vonzz
Figyelt kérdés
2022. ápr. 26. 14:08
11/21 anonim válasza:
Mondjuk egy nőies test farokkal?:)
12/21 anonim válasza:
Teljes mértékben ugyan ez a helyzet nálam is, nagyon szeretnék leszopni egy f4szt.
13/21 anonim válasza:
Engem pl. leszophat, akinek ehhez kedve van:)
15/21 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok , mint a 4-es 9-es 12-es kollégák . Szeretnék szopni , de semmi mást . Attól tartok ezzel sokan igy vannak férfiak , csak néha még maguknak se fogalmazzák meg a vágyukat .
16/21 anonim válasza:
Én meg szopatnék, na de aki szopna az meg bátortalan sajnos...
17/21 anonim válasza:
Én szívesen szopok is, szopatok is (eddig kevés tapasztalattal), bármelyiket a kettő közül, csak találnlék Győrből, vagy környékéről valakit megint. A férfitest engem se izgat, jóformán csak az orálszex férfival, bár nekem az is fontos, hogy van-e valamelyest érzelmi összhang.
20/21 anonim válasza:
Inkabb is csak az a resze izgat.
De eddig csak 1 olyan pasival talalkoztam aki tenyleg amint elment mar huzta is fel a gatyajat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!