Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan (nő vagy férfi, mindkét nem véleménye érdekel), aki szereti a párját, annak ellenére, hogy tudja egyáltalán nem néz ki jól/nem szép a másik?
Nekem pl. Volt olyan párom aki a megismerkedesunkkor egyaltalan nem tetszett, de utana amikor megismertem a személyiséget teljesen megszépült a szememben.
L
Ismertem olyant aki egy Adonisz alkat volt,de a viselkedése undoritó.
Nem kell kimondottan egy férfiszépség legyen,attól lehet még szeretni.
Megismerkedésünkkor a férjem sem volt egy Adonisz. 185 cm, 65 kg, barna táskák a szem alatt, divatjamúlt, előnytelen ruhák. Nem gondoltam volna hogy bármi is lesz köztünk, de a személyiségével levett a lábamról. Az sem érdekelt, hogy a környezetem szerint sokkal jobb partit is találhattam volna.
Az idő bennünket igazolt: bár megmaradt ugyanolyan rendes embernek, de a külsejének jót tett az öregedés: hízott, nincsenek táskák a szeme alatt, megtalálta a hozzá illő stílust és idővel megjelent nála egy bizonyos sárm, amire már más nők is felfigyelnek.
Szóval csúnyácska férfiak, ne keseredjetek el, tényleg rengeteget számít valaki személyisége, kisugárzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!