Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi történik? Segitseg

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik? Segitseg

Figyelt kérdés

20/l

Eddig csak hapsijaim voltak es oda is vagyok ertuk. (Az mar mas kerdes, hogy valogatos vagyok nagyon)

Viszont par hete volt tobb olyan almom is, amiben egy szoke lany volt. Azt almodtam, hogy flortol velem es nagyon nagyon aranyosan viselkedett. Nem ismerem, hogy ki lehet az. De nagyon jol esett ez, es azota csak ezt a szoke lanyt keresem a szememmel hatha meglatom valahol :(

Ez miert van? Lehet full bolond vagyok amugy..

Eletem soran volt par lany aki tetszett, de sose volt kozom egyikhez sem ugy.. tulajdonkeppen nem tudom mi tortenik:(

2022. ápr. 24. 12:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
2022. ápr. 25. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!