Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kanosság vagy biszexualitás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kanosság vagy biszexualitás?

Figyelt kérdés
Szóval rám írt társkeresőn egy fiatal srác. Az egyik társkeresőn írt rám egy srác. Csak a farkam és az adataim vannak kint. A lényeg a lényeg, hogy végül sok mindenről dumáltunk. Eljött. Orálisan kényeztetett. Bevallom jó volt. Amint vége lett viszont máshogy láttam. De most pár nap eltelt és újra hagynám. Szóval ez most mi?
2022. ápr. 19. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Így indul :D

Nekem egy pasi volt aki azért fizetett, hogy kiverje. Mivel tiniként jól jött a pénz és nem éreztem gáznak hagytam. Aztán rájöttem élvezem. Aztán most ott tartok, hogy srácok is néha becsúsznak ha kanos vagyok. Fogadd el és kész. Ne foglalkozz vele ki mit gondol stb. Nem kell tudja senki. Életed csak egy van. Később bánnád hogy elnyomtad a vágyat. Én ezt javaslom és mondom ezt úgy hogy 10-ből 2-3 srác nekem. Ja és én nem nézek ki jól szerintem mégis mindenki akivel voltam dícsért.

2022. ápr. 19. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hááát. Én egyszer voltam egy sráccal. Nagyon nagy farka volt. Legalábbis képen :) Élőben ugyanis a kezembe nem állt fel. Hiába szoptam. Hiába vertem. Ő is hiába. Pszichésen... Később csak azért elhívott a srác hogy előttem kiverje. Akkor láttam hogy tényleg nagy a farka. Szóval a lényeg, hogy ő pl nagyon kanos volt mégse izgatta pedig ő hívott el, hogy akar egy próbát tenni, stb. Nem nyomultam ő keresett meg. Szóval azért más szitu, de a lényeg hogy nem hinném hogy kanosság. De jól írták. Emiatt ne izgulj. Ha mázlid van ír itt pár srác aki lenne a második :)
2022. ápr. 19. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen sraccal szivesen dumalnek
2022. ápr. 21. 14:12
 4/4 Dzsoki ***** válasza:
100%
Amikor egy férfi,orálisan kényeztet egy másikat,a liberális változat mellett még beleférhet. Amikor van második alkalom,onnan már nehéz visszajönni,de talán még nem lehetetlen. A harmadik esetén,már a gondolatra is,megérkeztél,a minimum bi halmazba. Már,ha nőkkel is vagy. Amennyiben nem,akkor nyilván,hogy buza lettél,de talán voltál is tudat alatt.
2022. máj. 8. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!