Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal bisex lányok! Benne lennétek egy hármasban, két bi fiúval?
Figyelt kérdés
Arra volnék kíváncsi lányok, hogy mennyire tartanátok izginek, ha két fiúval lehetnétek együtt egyszerre, és ők is foglalkoznának egymással?
Véleményem szerint nagyon nehéz találni egy ilyen lányt.
2022. ápr. 17. 14:47
2/6 anonim válasza:
Mert a lányok esetleg nem tartják vonzónak, ha két fiú egymással van? Én pl. nem tudnék férfiként nézni arra, aki másik pasit szop le, vagy dugja/dugatja magát seggbe.
3/6 anonim válasza:
Biztosan nem. És egyáltalán nem lenne "izgi", sőt ahogy #2 mondta, nekem taszító is lenne, elvesztenék mindketten a férfiasságukat a szememben.
4/6 anonim válasza:
Szerintem szexi, de nem túl jó ötlet. Popsiból punciba nem szabad berakni a fertőzések elkerülése miatt. Vagy nem is igazán tudom, hogy mit lehetne így igazából csinálni. Max engem nyal/dug az egyik míg a másik dugja azt aki velem foglalkozik. Nehéz felállás lenne szerintem😅
5/6 anonim válasza:
4-es én ezt mindig úgy képzeltem el, hogy miközben dugok egy csajt egy másik fiú néha bekapja a farkamat, meg nyaldossa a zsacsi. :D
6/6 anonim válasza:
#5 Jó elképzelés, ha néha te is be kapnád neki, akkor meg főleg! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!