Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Aki néha kiveri a haverjával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki néha kiveri a haverjával az melegnek számít akkor is, ha barátnőjük van?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 11:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
inkabb csak kanosak vagy biszexek. regen nekem is volt egy ilyen baratom akivel kivertük egymasnak mert nagyon kanosak voltunk es a baratnöink epp nyaraltak együtt. volt hogy egy hetig együtt voltunk es mindennap kivertük egymasnak. en igy vissza gondolva azt is hagytam volna hogy megdugjon. nem derült ki soha.
2022. ápr. 20. 21:38
 22/23 anonim ***** válasza:
90%

#5, #8

"Hát úgy hogy együtt, néha egymásnak. ...ez csak néha van mondjuk heti 1X"

A heti egy alkalom már túl van azon, hogy néha. Az már a rendszeres kategória. Ez persze nem baj, ahogy az se, hogy benned is és a barátodban is minimum ott bújkál a biszex hajlam. Tudod? "Néha egymásnak is." Egy hetero legfeljebb a közös hokiig megy el, az egymásnak is nem fér bele neki.

2022. ápr. 21. 08:44
 23/23 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj, ez relatív és megítélés kérdése szerintem. Nekem is folyamatosan van hetero kapcsolatom, sosem voltam sokáig szingli. Van egy haverom is akivel 20 éves korom óta ismerjük egymást és úgy hozta egyszer a sors, hogy kivertük egymás mellett, egymásnak, stb. Dugni sosem dugtunk. Most 27 vagyok és még mindig alkalmanként összehozunk egy ilyen helyzetet. Sosem éreztem lelkiismeretfurdalást emiatt, sem amiatt, hogy titkolni kell a barátnőm előtt. Nem érzem megcsalásnak, de csak azért nem, mert fordított esetben, ha ő csinálná ezt kizárólag a saját nemével, egy barátnőjével, az nem esne rosszul nekem és megérteném, ha erre vágyik. Nem tudom sajnos, hogy a barátnőm (vagy az exeim) ennyire voltak-e nyitottak, ezért sosem kockáztattam azzal, hogy elmondom nekik. Melegnek nem tartom magam, azt viszont, hogy bi vagyok be kell lássam, még ha nem is akarom. Érzelmeket sosem tudnék úgy táplálni egy srác felé, csak a f*sz, meg a g*ci izgat, meg a helyzet.
2022. ápr. 30. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!