Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a véleményed a transzikról ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a transzikról ?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 19:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten a nőies férfiak tetszenek. Felőlem lehet transzgender is, vagy transzvesztita. Más kérdés, hogy nem igazán szeretek transzveztitákkal találkozni, mert titkon vagyok biszex férfi, semmi kedvem lebukni az orientációmmal. Egy transzgender mellett könnyebb titkolni a nemi orientációmat, mint egy transzvesztita mellett, aki feltűnő a női öltözékével és sminkjével.

Persze sok transzgender lány (akiknek pénisze van) szintén sminkelik magukat és akár egyben transzvesztiták, tehát nőként is öltöznek, nyilván velük se szívesen mutatkozom sehol.

Ettől függetlenül közöttük is van, aki tetszik, ahogy a nők között is. Olyan fajta biszex férfi vagyok, akit nem vonz a férfitest, legfeljebb a pénisz rajta. Én amolyan biromantikus-biszex vagyok, aki szeretek férfival is szexelni/orálozni, de férfival csak ha érzelmileg vonz. (De titokban kipróbálnám transzgender lánnyal is, már olyannal persze, aki érzelmileg vonzó számomra.)

Ha feminin jellegű egy test, akkor a teste is felizgathat engem, már amelyik persze. De lehet rajta pénisz is, mert azt is kedvelem máskon szintén.

2022. ápr. 14. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!