Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti szeretnetek olyan fiu baratot akivel neha több is lehet titokban?
Igen szeretnék egy amolyan barátság extrákkal dolgot. Semmi dráma csak élvezetek és lazulás.
31 f vagyok
Ha érdekel ilyen irj helyem van
10 éve 32 évesen kezdtem el akkor korombeli férfiakkal ismerkedni, barátság extrákkal okból.
Nagyon nehéz, felállítottam egy listát, ami véd a csalódástól:
- Tényleg barátság az első. Csak szex nem érdekel
- Kapcsolatban kell lennie. Különben még átlendül szerelembe.
- csak közös/kölcsönös hoki érdekel.
Így ezzel a listával Bécsben nem találok senkit. Akit találtam, annyira jó barátom lett, hogy már inkább nem akarok tőle semmi mást, mert csak elronthatja. Ja, meg monogámiában él a barátjával, így neki nem is szabad.
Irigylem azokat, akiknek az ilyen vágyuk fiatal korukban jött elő .Én már 50 elmúltam,amikor a neten láttam teljesen véletlenül pasikat egymással foglalkozni. Nagy meglepetésemre felizgultam arra amit csináltak. Addig soha eszembe sem jutott, hogy még az sem, hogy van ilyen az életben.Persze hallottam róluk, de sosem érdekelt ,hogy ki mi, és mit csinálnak.
A film nézés után elgondolkodtam azon, hogy vajon milyen lehet,ha kipróbálnám,utána is olvastam a neten az ilyen kapcsolatoknak, és megtudtam, hogy milyen veszélyei is lehetnek,így nem kerestem semmilyen lehetőséget.Amikor elolvasok ilyen beírásokat, újból belém jön a vágy,és arra gondolok, hogy milyen jó lenne egy olyan kezdő valaki, aki hozzám hasonlóan majrés, de szeretne egy titkos ilyen jellegű kapcsolatot.Bpi. vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!