Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá, hogy itt találok egy bisex fiút?
Figyelt kérdés
Egy ideje már próbálkozok itt, hogy találjak eg, korban hozzám illő, 18-23 éves bi fiút.
Igazából kezdő vagyok ilyen téren. Ezért csak egy közös maszti vagy orálra keresnék.
Magas és vékony vagyok.
Nem vagyok izmos, de azért szerintem nem rosz a külsőm.
🤪
Van esély hogy itt találok egy, fiút?
2022. ápr. 8. 19:49
1/8 anonim válasza:
Sajnos idősebb vagyok. :(
Pedig lecummantanálak. :$
3/8 anonim válasza:
Szerintem simán, csak légy kitartó! :)
32f
5/8 anonim válasza:
Szerintem van rá simán esélyed, a kérdésed óta biztos csak úgy özönlettek az privátok. :D
7/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy a mostani srácok komolytalanok és linkek!
Amúgy hany cm és kg vagy?
8/8 anonim válasza:
Nekem sem volt még semmi. Ilyen lazább dolgokat én is kipróbálnék. 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!