Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már így?
Úgy érzem, annyi csalódás ért már lányokkal kapcsolatban, hogy egyszerűen nem látom értelmét tovább próbálkozni, évek óta csak visszautasítanak, pedig szerintem nem vagyok annyira taszító külsőleg, és a személyiségem is rendben van.
Namármost szerintem értelmesebb lenne fiúknál próbálkoznom, úgy hallottam hogy ők amúgyis figyelmesebbek más fiúkkal szemben. Csakhogy nagyon furcsán érzem magam, amiért ezen az állásponton vagyok. Kíváncsi vagyok, mások éreztek-e már így.
Ha nem taszít a dolog, próbáld meg.
Bár nem tudom, ki mondott neked olyat, hogy a fiúk figyelmesebbek egymással... ők méginkább csak szexre mennek.
Szia!
Én is ugyan így érzek/éreztem. Egyáltalán nem voltam soha bunkó nőkkel, nem voltam rámenős. Kedves, normálisan megfogalmazott személyre szoló leveleket írtam nekik a társkereső oldalakon, mellesleg én sem vagyok egy csúnya alkat. Mondom ezt nagy szerénységgel! Nem vagyok egoista, se nagyképű paraszt, nem verek át senkit, csak őszintén, engem erre tanított a közvetlen környezetem.
Ilyenekre általában azt kaptam, hogy ilyen ember nem létezik, én egy beképzelt ember vagyok, egy egoista…
A mai világban nem erény a kedvesség, a figyelmesség, az, hogy törődsz és figyelsz a másikra…
Nagyon régen volt màr barátnőm, pont ezért nyitottam a pasik felé elkeseredésemben. Nyílván jogos, hogy vannak olyanok akik csak a szexre mennek, de a megfelelő kommunikáció közben gyorsan ki lehet szűrni, hogy kivel érdemes beszélgetni. Innen gyakoriról is beszélgetek rendes férfiakkal/ srácokkal, de más oldalon is. Van akivel már találkoztam többször is és igazán élveztük egymás társaságát, amit egyáltalán nem bántam meg, pedig eddig “heteróként” éltem az életem. Én erre úgy tekintek, hogy mindent ki kell próbálni az életben, és ha egy kedves odaadó sráccal sodor össze az élet, hogy élvezzük egymás társaságát, akkor nem fogok a öröm útjába állni.
Sok sikert neked is, legyél boldog, a többi nem számít!! ;)
Sztem csak ha tényleg vonzanak a srácok (is).
32f
#6-os
Azta, szerintem nagyon jól leírtad a lényeget!
És habár, én nekem mindig adott volt, hogy a fiúkat szeretem, én is úgy gondolom, hogy ha valakivel jól érzed magad és jól kijöttök, akkor minek rontanád el. Azzal csak saját magadnak okozol fájdalmat és esetleg még a másiknak is. Senki sem jár jól. Hosszútávon meg pláne.
És én nem hiszem, hogy a srácok nagy többsége csak a szexet akarná. Rengeteg intelligens van, akikre lehet számítani és akiknek komoly elhatározásaik vannak az életben és nem csak a holnapon meg a ma délutánon jár az eszük... (Szerintem te is, 6-os kommemtelő, ide tartozol. Legalábbis abból, amilyen intelligensen válaszoltál erre következtetek)
Én is várok egy olyasvalakire, akivel nem csak ezen a téren, de érzelmileg és szellemileg is egymásra találunk. Úgyhogy szerintem nem szabad feladni és megéri új dolgokat kipróbálni és azt csinálni, amit te jónak érzel. Nem szabad foglalkozni más véleményével, mert a nap végén nem ő lesz az, aki azon agyal, hogy "Mi lett volna ha?".
(Természetesen mindezt ésszerű határokon belül, mást nem zavarva, kényszerítve, stb.)
További sok sikert a kérdezőnek és ha esetleg jutsz valamire (vagy valakire xd) akkor mindenképpen írd meg, mert szerintem sokan drukkolunk és kíváncsiak vagyunk:)
19/p
Köszönöm szépen mindenkinek aki tanácsot adott, vagy csak véleményt, tapasztalatot írt le, nagyon jófejek vagytok!
Azt viszont szeretném mégegyszer leszögezni (a privátírók kedvéért elsősorban), hogy semmilyen ismerkedési tervem nincsen jelenleg, sőt, még azt se mondtam, hogy feltétlenül a fiúkra fogok áttérni, csak véleményekre voltam kíváncsi. Remélem most sikerül megérteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!