Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biszex a haverom?
Figyelt kérdés
Szokta csapkodni a fenekem meg neha meg is markolja, es volt mar hogy megölelt mint egy lany. egyszer volt hogy a farkamat is letapizta ruhan keresztül. biszex lehet? van baratnöje egyebkent.
igazabol tetszik ha ezeket csinalja csak meglepö es nem ertem miert.
2022. ápr. 6. 14:52
1/10 anonim válasza:
Annak tűnik. Tőle kellene megkérdezned.
2/10 anonim válasza:
Persze hogy az,próbál jelezni.Ha tetszik,reagáld le pozitívan.
3/10 anonim válasza:
Igen.
Nekem strandon a vízben fogta meg a haverom a farkam.Meglepődtem,de aztán én is odanyúltam neki.
Ha izgat a dolog,ne fogd vissza magad!
4/10 anonim válasza:
Ahh bár nekem csinálták volna, de nekem nincs ilyen szerencsém :D
5/10 anonim válasza:
leget van benne valami,elö kell hozakodni a témát,,nekem is van ilyen haver,..ha iszik akkor kicsit elö jön belöle
7/10 anonim válasza:
Teljesen az, markold neki vissza.
8/10 anonim válasza:
Markolj te is vissza neki, tuti azt csinálnám én is! :D
9/10 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy a havverod biszex, vagy sem, hanem az, hogy te miért nem simogatod, tapizod, fogod meg viszonzásul?
10/10 anonim válasza:
Mert nem akarja hogy a haverja megtudja róla hogy erdekli a fiúszex
Nálam is ez volt
Nem árt ezzel vigyázni, lehet hogy csak be akar szivatni a haverod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!